Published On: mar, ian. 23rd, 2018

Cu un picior in groapa / „Marea achizitie” – HC Dunarea a adus un pivot care a marcat doar 27 goluri in trei ani

Dupa despartirea, nu tocmai amiabila, de pivotul Cristina Nan (castigatoare a Ligii Campionilor in 2016 cu CSM Bucuresti), la HC Dunarea Braila a ajuns Florentina Craiu, medaliata cu aur la campionatul mondial de junioare in 2014 și medaliata cu bronz la campionatul mondial de tineret din 2016. Florentina Craiu, nascuta pe 21 aprilie 1996 la Ramnicu Valcea vine la Braila, de la HCM Rm. Valcea, unde a evoluat in ultimile trei sezoane, pentru a completa postul de pivot alaturi de Irina Shutska si Anca Ciuclaru pentru returul Ligi Florilor.

Florentina Craiu a debutat in martie 2017 la echipa nationala de senioare a Romaniei. Craiu a jucat in cele doua amicale susținute contra Spaniei.

In aceasta dimineata, echipa a plecat spre Craiova, unde maine de la ora 17,30 va sustine meciul din cadrul ultimei etape a turului acestui sezon, fara noua achizitie (aceasta jucand deja pentru HCM Rm. Valcea in etapa a-XIII-a). Florentina Craiu va putea debuta pentru Braila sambata, 27 ianuarie, in prima etapa a returului, pe teren propriu, cu Danubius Galati.

La Craiova, echipa va fi coordonata de pe banca tehnica de catre porfesorul Sorinel Meca, zis „Sorinel Pustiu”, lipsind „principalul” Florentin Pera, suspendat de catre Federatia Romana de Handbal, pentru o etapa, dupa episodul CSM Bucuresti(etapa trecuta), pentru injuriile aduse arbitrilor in timpul partidei.

Tot in aceasta saptamana, in cadrul staff-ului echipei, s-a reintors fizioterapeutul Lavinia Mitachi, plecata in vara la Corona Brasov, dar dupa demiterea lui Costica Buceschi de la carma echipei de sub Tampa, a decis sa incheie si ea colaborarea cu echipa brasoveana si sa revina la Braila , acolo unde anul trecut a facut o treaba foarte buna alaturi de profesorul Mihail Dumitru.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>