Published On: vin, ian. 19th, 2018

Clipe de groaza pentru o fata de 13 ani / Un barbat drogat a incercat s-o violeze

In data de 19.01.2017, in jurul orei 10.40, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila, aflati in tipul unei misiuni de patrulare, avand in supraveghere si zona situata pe Digul Braila – Galati (langa fosta caramidarie) folosita drept halda neautorizata pentru deseuri inerte, au fost opriti de un brailean in varsta de 41 ani, proprietarul unui imobil de pe str. Viilor, care le-a solicitat ajutorul pentru indepartarea din locuinta a unui individ aflat, dupa spusele barbatului, in stare de ebrietate si sub influenta unor substante ilegale, care ar fi patruns in imobil fara acordul acestuia, in lipsa lui.           

Proprietarul imobilului a mai reclamat si faptul ca barbatul incearca sa abuzeze sexual o minora si ca a distrus diverse bunuri din locuinta. Ajunsi la imobilul respectiv, politistii locali au descoperit un tanar in varsta de 29 de ani, complet dezbracat, aflat sub influenta bauturilor alcoolice si, posibil, a unor substante interzise, extrem recalcitrant. De asemenea, in imobil au gasit, foarte tulburata si plangand, o minora in varsta de 13 ani, care le-a solicitat ajutorul, precizand ca tanarul, cu care se cunostea anterior, i-a solicitat sa intretina relatii sexuale orale, iar cand ea a refuzat, a incercat sa o forteze. Minora a mai declarat ca tanarul, inainte de a incerca sa o convinga sa intretina raporturi sexuale cu el, a prizat un praf alb, dintr-un pliculet, devenind apoi violent. Minora, care provine dintr-o familie dezorganizata, a mai adaugat ca a fost adusa la imobilul de pe str. Viilor de prietenul ei si de tanarul de 29 de ani, acestia cunoscandu-l pe nepotul proprietarului, care se afla in locuinta. In scurt timp, atat nepotul proprietarului cat si prietenul minorei au fost agresati fizic si verbal de tanarul de 29 de ani, ambii parasind locuinta si lasand-o pe minora singura cu acesta. Proprietarul imobilului nu se afla acasa la momentul respectiv insa, atunci cand a revenit la domiciliu, i-a solicitat tanarului sa plece. Acesta a refuzat, amenintandu-l cu acte de violenta, motiv pentru care proprietarul a solicitat ajutorul politistilor locali.

Tanarul agresiv a fost incatusat si condus, impreuna cu celelalte persoane enumerate mai sus, la sediul Politiei Locale Braila. Intrucat faptele depistate sunt infractiuni, in cauza a fost sesizata Politia Municipiului Braila, pentru continuarea cercetarilor. Concomitent, a fost sesizata si Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, pentru efectuarea unei anchete sociale si acordarea de sprijin si consiliere minorei in cauza.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>