Published On: lun, ian. 8th, 2018

Chinezii care au cumparat Armonia Mall incep angajarile / Unde trebuie depuse CV-urile

chinezi_angajariAnul trecut, s-a regasit foarte mult pe buzele brailenilor sintagma “cand se incep angajarile la chinezii care au cumparat centrul comercial Armonia?”. Mai mult, in ultimele luni ale anului mai multi braileni dornici sa se angajeze la viitoare fabrica de produs corpuri de iluminat si-au lasat CV-urile la gardienii din zona. Astazi, primarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care ii anunta pe braileni ca cei de la Glorious Lighting incep oficial recrutarile.

“NOU – ANGAJARI IN 2018

– GLORIOUS LIGHTING – CHINA (sediu – Soseaua Focsani – Centrul Armonia).

In aprilie 2017, a fost infintata societatea cu sediul in Braila si capital chinez.

A fost cumparat un imobil in Braila si modernizarile sunt in curs de finalizare.

In urma selectiei realizate in colaborare cu Univ. Dunarea de Jos, Facultatea de Inginerie Braila, 4 absolventi (profil mecanica) au efectuat 2 luni de instruire practica la sediul societatii din China. Ei vor fi viitorii formatori din Romania.

Primele posturi pentru care se cauta angajati in ianuarie/februarie 2018 sunt de ingineri mecanici si chimisti care trebuie sa indeplineasca conditiile din anunt. In scurt timp vor fi demarate procedurile si pentru alte posturi pentru a se realiza numarul de aprox. 200 de angajati programat in 2018. Ulterior, se va ajunge la 600 de angajati.

Obiect de activitate al societatii – productie corpuri de iluminat pentru interior.

– COMDATA ROMANIA – (sediu – Calea Calarasilor intersectia cu Str. Gheorghe Marinescu).

Finalizarea investitiilor si deschiderea societatii s-a realizat in mai 2017. Au fost angajati 330 de braileni si mai sunt disponibile 60 de locuri de munca in 2018. Pe durata scolarizarii se asigura salariu.

Obiect de activitate – call center.

NOTA 1 – CV-urile vor fi transmise pe adresele de e-mail din anunt. Selectia va fi facuta de personalul societatilor.

NOTA 2 – Pentru a promova societatile cu sediul in Braila care au nevoie de angajati, Primaria Municipiului Braila ofera posibilitatea afisarii la sediul sau si al directiilor sale in mod gratuit a anunturilor de angajare. Cei care doresc pot transmite anunturile in format A3 la ofiterul de serviciu de la sediul Primariei Municipiului Braila”, a scris Dragomir.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>