Published On: mie, ian. 17th, 2018

Cele mai bune glume dupa demisia lui Tudose: “Premierul Japoniei se va intalni cu omologul sau roman Yaspaga Shidute”

In aceasta saptamana Liviu Dragnea si-a dat jos cel de-al doilea Guvern, generand o instabilitate politica in Romania, cum de mult nu s-a mai vazut. Desi, in prezent Romania este intr-un mare ca*at, acest lucru putand fi observat foarte usor in facturile si cosurile de cumparaturi ale romanilor pentru care se plateste tot mai mult, acestia mai au puterea sa faca glume pe seama acestei situatii.

Dupa sedinta de luni seara a Comitetului Executiv a principalului partid de guvernamant, premierul Mihai Tudose si-a dat demisia, iar PSD pune pe masa presedintelui Klaus Iohannis a patra propunere de prim ministru de la castigarea alegerilor parlamentare din 2016: presedintele Organizatiei de femei a PSD si liderul europarlamentarilor social-democrati romani, Viorica Dancila.   

Evident, glumele si ironiile nu au intarziat sa apara in mediul online printre internauti. Printre cele mai spumoase glume se numara cele care il au in prim plan pe premierul Japoniei, Shinzo Abe, care a venit in Romania pentru o intalnire cu omologul sau roman, care lipseste dupa demisia lui Tudose.

Printre glumele aparute in mediul online enumeram: “Premierul Japoniei se va intalni azi cu omologul sau roman Naikú Cine sau Yaspaga Shidute”, “Premierul Japoniei asteapta sa intre la noul sau omolog roman, Furaku Saku”, “Care n-ai serviciu, s-a eliberat ceva la PSD. E temporar, pentru sase luni, dar pana va gasiti ceva serios merge.”, “Nu stiu de ce-i mai zice primul ministru. Sa-i zica direct al treilea ministru.”, “E absolut normal ca PSD sa treaca la premier de iarna, ca la anvelope.”, “Dragnea un adevarat politician al opozitiei, a dat jos doua guverne PSD”.

Mai mult, internautii au pus chiar si un anunt pe OLX pentru a gasi urmatorul premier al Romaniei:   

Partidul Social-Democrat recruteaza prim-ministru pentru Guvernul Romaniei.  

Cerinte: – cetatenie romana; – limbi straine – nu sunt necesare; – limba romana – decat vorbit cat de cat; – cunostinte in domeniul economic – nu sunt necesare; – abilitati de utilizare a computerului – nu sunt necesare; – capacitati de comunicare – nu sunt necesare; – experienta de lucru in echipa, abilitati de colaborare cu angajati de orice nivel – nu sunt necesare; – creativitate si spirit de inovatie, principii morale solide, responsabilitate – bine, fie! – dosar penal – constituie un avantaj.  

Beneficii: – o partida de pescuit in insula Belina: – cel putin o aparitie la Sinteza Zilei, in fiecare saptamana; – comision din incasari; – spor de rusine.  

Dosarul de candidatura trebuie sa contina decat numele si pronumele candidatului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>