Published On: mar, ian. 23rd, 2018

BATAIE la “Balcescu” / Un elev a fost luat la pumni de mai multi indivizi

Share This
Tags

Astazi, in jurul orei 11:00, a avut loc o bataie la Colegiul National “Nicolae Balcescu”. Potrivit informatiilor oferite de purtatorul de cuvant IPJ Braila, mai multi indivizi au patruns in scoala, au mers intr-o clasa si l-au luat pe un elev afara unde au inceput sa-l loveasca. Se pare ca intre victima si agresori exista un comflict mai vechi.

“In jurul orei 11, in pauza, 5 tineri au patruns in liceul respectiv si ar fi mers in clasa persoanei vatamate, de 17 ani, din Braila, pe care ar fi invitat-o sa mearga afara, in curtea scolii, unde l-au lovit. Din primele cercetari, se pare ca incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi. Pana la acest moment au fost identificati doi dintre cei cinci banuiti, in varsta de 18 ani, elevi la un alt liceu din municipiu. In cauza se continua cercetarile in vederea stabilirii situatiei de fapt si pe identificarea autorilor. Se va intocmi dosar penal pe lovire sau alte violente.”, a spus purtatorul de cuvant IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>