Published On: mar, ian. 30th, 2018

Bataie intr-o familie din Braila dintr-un motiv banal / A fost nevoie de interventia politistilor pentru a aplana conflictul

La data de 29 ianuarie, ora 18:45, o tanara de 18 ani, din comuna Racovita, a sesizat, prin apel 112, faptul ca pe o strada din localitate a izbucnit un scandal.        

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca este vorba despre 6 persoane, cu varste cuprinse intre 15 si 40 de ani, din localitate, care, pe fondul unui conflict spontan, s-au lovit cu palmele.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca, in jurul orei 18:30, in timp ce se afla pe o strada din comuna Racovita, cainele tanarului, in varsta de 15 ani, i-ar fi omorat pisica unchiului sau, in varsta de 29 de ani, motiv pentru care acesta din urma l-ar lovit cu palma pe minor in zona capului.

Povestind cele intamplate parintilor sai, acestia, impreuna cu minorul si sora sa, au mers in fata locuintei unchiului, care, ar fi iesit din curte impreuna cu sora sa, in varsta de 27 de ani, si i-ar fi lovit cu palmele pe cei patru.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>