Published On: lun, ian. 15th, 2018

Au curs amenzile in weekend / Politistii braileni au dat amenzi de aproape 30.000 lei in doar doua zile

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 12 si 13 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 18 societati comerciale, legitimate peste 300 de persoane si oprite in trafic 228 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 85 de conducatori auto.

De asemenea, acestia au constatat 93 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 27.550 de lei.

Dintre amenzile aplicate 85 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 5 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si trei la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat trei permise de conducere si un certificat de inmatriculare si au confiscat bunuri in valoare totala de 1.100 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>