Published On: joi, ian. 11th, 2018

Amenzi fara numar pentru brailenii care arunca gunoiul pe domeniul public

In data de 10.01.2017 politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica  al Politiei Locale Braila, au depistat mai multi braileni care aruncau gunoi pe domeniul public. Astfel, a fost sanctionat contraventional cu suma de 250 de lei, conform prevederilor HCLM nr. 5/2003, un barbat in varsta de 56 de ani care a fost prins in timp ce arunca un sac plin cu gunoi menajer la intersectia str. Danubiului cu str. Florilor. De asemenea, a fost sanctionat contraventional cu aceeasi suma, un barbat in varsta de 37 de ani, care arunca deseuri menajere pe str. Fortificatiei, langa gardul unui imobil nelocuit. Totodata, a fost sactionata contraventional cu suma de 250 de lei o braileanca in varsta de 50 de ani, care a fost depistata in timp ce arunca niste sacose cu gunoi menajer in fata unui imobil de pe str. I.L. Caragiale.

In aceeasi zi, o patrula din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila a depistat in zona lacului de langa fosta caramidarie situata pe soseaua dig Braila – Galati, patru barbati care aruncau in lac moloz, dintr-un autoturism. A fost sanctionat contraventional cu suma de 500 de lei soferul, un brailean in varsta de 60 de ani. De asemenea, doi dintre barbatii care il ajutau au primit sanctiuni contraventionale in suma de 250 lei fiecare, iar cel de-al patrulea ocupant al masinii, un galatean in varsta de 63 de ani, a fost sanctionat contraventional cu suma de 200 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru ca a refuzat sa prezinte date privind identitatea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>