Published On: mie, ian. 17th, 2018

Amantlac la varful PSD / Bunea Stancu: “Ce vrei sa faca Simi? La*a? Nu vezi cum arata nevasta-sa?” / Simionescu: “Camelia a fost in camera la mine, eram in pijamale, dar a venit sa ma ajute sa-mi fac bagajul…”

Infobraila detine mai multe inregistrari realizate ambiental in biroul lui Gheorghe Bunea Stancu, din vremea cand acesta se afla la carma judetului. Printre ele este si una din care reiese felul in care priveau varfurile PSD relatiile conjugale. Discutia se poarta initial in doi, intre Gheorghe Bunea Stancu si un proprietar de ziar. Discuta despre un teaser "Amanta primarului" aparut in acea dimineata in ziar. Cand Bunea Stancu afla ca este vorba despre primarul in functie la acea vreme, Aurel Gabriel Simionescu, se amuza copios si il invita la el in birou. Cand Simionescu apare i se spune ca exista o inregistrare video in care sunt surprinsi in pijamale el si Camelia Gusatu, pe vremea aceea consilierul personal al primarului, functie ocupata astazi, ce coincidenta, chiar de catre fostul primar. Simionescu se schimba brusc la fata, se inroseste, isi largeste nodul cravatei si abia baiguie "cred ca stiu cine se ocupa de d-astea". Bunea Stancu zambeste satisfacut cumva si intreaba "cum putem sa-l ajutam pe Simi?". Ziaristul ii propune razand sa schimbe teaserul in "Amanta presedintelui", dar Bunea Stancu nu este de acord. Simionescu incearca sa se justifice spunand: "Camelia a fost in camera la mine, eram in pijamale, dar a venit sa ma ajute sa-mi fac bagajul…" Bunea Stancu srade becalian si ii spune ziaristului: "Ce vrei sa faca Simi? La*a? Nu vezi cum arata nevasta-sa?" Remarca grobiana a "carmuitorului judetului" ar fi trebuit sa-l determine pe orice barbat sa sara peste birou si sa-l ia in pumni, dar Simionescu sta in continuare jenat si intreaba cum poate scapa. Proprietarul ziarului ia decizia sa nu publice materialul la acea data alegand varianta sa publice un alt amantlac PSD, cel dintre un primar si o adolescenta!

Cel de-al treilea personaj prezent in biroul lui Gheorghe Bunea Stancu este consilierul judetean Stefan Catalin Iordache. Acesta a spus: "Da, eu am fost ziaristul care a ascuns publicului acea discutie si ea ar fi ramas doar in amintirile celor implicati. Am vazut insa ca acesti dandy din PSD nu s-au rezumat doar sa le faca fericite in pat, ci le-au impins in functii platite gras din bani publici!" Infobraila nu doreste sa prezinte inregistrarea din biroul lui Gheorghe Bunea Stancu, insa o va face in fata oricarei instante de judecata. Intentia ziarului este sa prezinte profile morale ale celor care ne conduc si nu sa atraga un public amator de cancan.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>