Published On: mie, ian. 31st, 2018

A inceput perioada de inscriere a studentilor care doresc sa aplice pentru un job de vara in Germania

Studentii cu domiciliul in judetul Braila care doresc sa aplice pentru un job in vacanta de vara anul 2018 (minim 2 luni) in Germania, se pot inregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila .

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi in domeniul hotelier – gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor.

Mentionam ca pot participa studentii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Termen limita pentru inregistrare: 9 februarie 2018.

Documentele necesare inregistrarii dosarului sunt:

– copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);

– fisa de solicitare – Bewerbung – completata in 2 exemplare la calculator si semnata (formularul tipizat);

– adeverinta de la facultate in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza (tipizat facultate);

– adeverinta de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat);

– 3 fotografii tip pasaport;

– copie permis de conducere (daca este cazul).

Interviul cu angajatorii germani va fi sustinut prin intermediul programului Skype. Acesta este menit sa verifice si nivelul de cunoastere a limbii germane.

Toate documentele necesare pentru inscriere, precum si instructiunile de completare a acestora pot fi obtinute de la consilierul EURES din cadrul A.J.O.F.M. Braila cu sediul in Braila, B-dul Dorobantilor 603-605, biroul 2, parter.

Date de contact ale consilierilor EURES din cadrul agentiilor pentru ocuparea fortei de munca, se gasesc pe portalul EURES Romania, la adresa http://eures.anofm.ro, rubrica Contact.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>