Published On: vin, ian. 5th, 2018

300 locuri de munca in domeniul agricol in Portugalia prin intermediul Retelei EURES

EURES Romania ofera 300 locuri de munca vacante in Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezoniera in agricultura, la recoltarea zmeurei.

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara:

1. Roman (judetul Neamt) – 17 ianuarie 2018;

2. Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018.

Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta in agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca in sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata in avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Dosarul pentru inregistrarea in baza de date pentru munca in strainatate va contine urmatoarele documente:

 – Copie CI/BI;

– Adeverinta medicala (apt pentru munca);

– CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, cu sediul in Braila, B-dul Dorobantilor Nr.603-605, telefon 0239611386 int.114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>