Published On: lun, dec. 11th, 2017

VIDEO: Un brailean s-a ales cu o amenda de 1.000 lei dupa ce a descarcat o basculanta cu moloz pe domeniul public

Politistii din cadrul Biroului Ordine Publica al Politiei Locale Braila au surprins in data de 5 decembrie 2017 un brailean in varsta de 57 de ani, care arunca pe domeniul public, pe str. Aleea Mecanizatorilor, cu o autobasculanta, deseuri inerte rezultate din lucrari de curatenie/reabilitare. Acesta a fost sanctionat contraventional, deseurile fiind ulterior ridicate din locatia respectiva.

Precizam ca, protrivit HCLM nr. 5/2003, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda contraventionala intre 250 lei si 1.000 lei – pentru persoane fizice si intre 1.000 lei si 2.500 lei – pentru persoane juridice, aruncarea sau depozitarea pe domeniul public, precum si in alte locuri publice, a reziduurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moluz etc), a bunurilor materiale de orice fel –  utilaje, mijloace auto, tonete, chioscuri, mese, constructii metalice (degradate, avariate, dezmembrate partial sau total, cu sau fara numere de inmatriculare), precum si a materialelor de constructie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>