Published On: joi, dec. 28th, 2017

VIDEO: Tutunul dauneaza grav „libertatii” / Un barbat a fost prins cu 120 de pachete de tigari de contrabanda

In data de 27.12.2017, in jurul orei 1000, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Braila,  aflandu-se in misiune, in intersectia strazilor Odobesti si Closca din mun. Braila, s-a autosesizat cu privire la o persoana necunoscuta, de sex masculin, care detinea mai multe pachete tigari, fara marcaje fiscale, a caror provenienta nu a putut fi justificata in conditiile legii.

In urma legitimarii acestuia a fost identificat numitul C.S., in varsta de 52 ani din Braila ce avea asupra sa un numar de 120 pachete  tigarete, fara timbru de accize, marca ASHIMA.

In cauza au fost intocmite acte de sesizare pentru savarsirea unor fapte asimilate infractiunii de contrabanda, fapte prevazute si pedepsite de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al Romaniei, completata de prevederile art. IX, pct. 2 din  OUG 54/23.06.2010 privind unele masuri pentru combaterea evaziunii fiscale.            

Numitul C.S. a fost predat lucratorilor de politie din cadrul „Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice” al I.P.J. Braila pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>