Published On: mie, dec. 6th, 2017

VIDEO / GALERIE FOTO: Inconstienta si teribilism la volan / “Am Audi A4 si cand apas acceleratia ma cam doare-n p… de toata lumea…”

Share This
Tags

Nu este zi in care sa nu apara stiri cu tineri care si-au pierdut viata in urma unor accidente cumplite, dupa ce au apasat prea tare pedala de acceleratie. Teribilismul varstei, masinile scumpe, dar si gandul ca sunt nemuritori ii fac sa tureze motoarele la maxim si apoi se lauda pe Facebook cu isprava lor. De multe ori insa mor oameni nevinovati din cauza inconstientei lor.

Aceste exemple sigur nu-l afecteaza pe David D., un constantean care se lauda pe contul sau de socializare cu masina sa, dar mai ales cu viteza pe care o poate atinge aceasta. Baiatul este un fan inrait al vitezei si-i place sa arate asta de fiecare data cand se afla la volan. Zeci de filmulete in care 'zboara' cu autoturismul sau, un Audi A4, sunt prezentate pe Facebook, iar tanarul nu ia piciorul de pe acceleratie pana nu depaseste 250 de km/h. Doar o minune a facut ca acesta sa nu curme vieti omenesti, sustine Reporterntv.ro

In filmuletele postate de acesta, se poate observa cum tanarul atinge aproape 200 de km/h pe un drum national. Tanarul nu se opreste aici si arata ca poate depasi 270 km/h atunci cand se afla pe autostrada.

Multe dintre filmulete sunt insotite de mesaje sfidatoare, iar faptul ca ar putea fi prins de politisti si amendat, nu constituie o problema. Desi este avertizat de prieteni sa nu mai posteze astfel de filmulete pe Facebook, baiatul nu tine cont si se amuza: “Eu le-am spus (nr.-politistilor) ca am o problema. Ei sa gaseasca rezolvarea acum”.

"Ghost night! / Iar cand noaptea se lasa demonii gonesc pe sosele! Am o problema!!!! Am Audi A4 si cand apas acceleratia ma cam doare-n p… de toata lumea…. Stie careva ce pot sa-i fac?".

Sursa: Reporterntv.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>