Published On: joi, dec. 21st, 2017

Urmarire ca-n filme pe soselele brailene pentru prinderea a doi tineri din Ploiesti / Acestia aveau in masina mai multe pliculete cu droguri

La data de 19.12.2017 in jurul orelor 18.00, lucratorii Serviciului Rutier, in timp ce exercitau atributiile de serviciu pe DN 2B in loc Silistraru,  au observat pe aparatul radar un auto avand viteza de 97 km/h in localitate. Intrucat nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire s-a procedat la urmarirea autoturismului pana la iesirea din localitatea Lacu Sarat, unde a fost oprit.

Cu ocazia verificarilor s-a stabilit faptul ca, conducatorul auto in varsta de 36 ani este din municipiul Ploiesti, iar  pasagerul tot un ploiestean in varsta de 27 ani, se afla sub control judiciar avand interdictia de a parasi municipiul Ploiesti.

In urma controlului autovehiculului au fost identificate o toporisca si 23 pliculete ce contineau fragmente de substanta vegetala de culoare verde maro.

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea prevederilor OUG 195/2002 si i-a fost retinut permisul de conducere. In cauza se efectueza verificari sub aspectul savarsirii infractiunii de port fara drept de obiecte periculoase, iar in legatura cu fragmentele de substanta vegetala cercetarile au fost preluate de Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila. Fata de pasager a fost anuntat Inspectoratul de Politie Judetean Prahova in legatura cu incalcarea de catre acest a conditiilor controlului judiciar.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>