Published On: mar, dec. 5th, 2017

Unul mai inconstient ca altul / Un tanar si-a lasat la volan prietenul fara permis si au sfarsit in gardul unei case

Duminica, la ora 19:00, un tanar de 19 ani, din comuna Cazasu, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii de domiciliu, fara a detine permis de conducere, pe fondul lipsei de experienta, a pierdut controlul vehiculului si a intrat in gardul unui imobil, distrugandu-l.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui pasager, in varsta de 24 de ani, din comuna Cazasu, care ii incredintase masina pentru a o conduce, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internat.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis, incredintarea unui vehicul unei persoane despre care se stie ca nu detine permis de conducere si vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>