Published On: mie, dec. 6th, 2017

Unul dintre cei mai temuti interlopi a fost lasat in libertate

Marian Tudorache, zis „Becu” , impreuna cu locotenentii sai Ghita Catalin Marius si Serban Alberto Daniel lasati in libertate! Curtea de Apel Ploiesti a respins propunerea de arestare preventiva si a dispus masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile, sustine ziarulincomod.ro.

Reamintim ca „Becu” este unul dintre cei mai temuti interlopi, fiind si cel care ar fi preluat conducerea in locul lui Ion Clamparu, zis „Cap de Porc” care a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru proxenetism, trafic de femei si extorcare de bani, in 2012. Totodata, reamintim ca unul din locotenentii lui Clamparu ar fi incercat asasinarea lui „Becu” folosind o masinuta de jucarie cu radio comanda in care a fost plasat 1 kg de explozibil.

Acesta a fost retinut in luna noiembrie 2017 de procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Dâmbovita, intr-un nou caz in care a fost investigat modul in care zeci de tinere au fost racolate pentru a se prostitua in Spania. Tinerele erau mintite ca merg la munca de catre proxeneti si ulterior erau fortate sa practice prostitutia fiind amenintate, iar daca refuzau erau batute cu bestialitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>