Published On: lun, dec. 11th, 2017

Un sofer baut bine a facut praf gardul unei case

La data de 9 decembrie, ora 17:50, politistii din cadrul Politiei Orasului Ianca au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Mihail Kogalniceanu a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca soferul, un brailean de 60 de ani, care a intrat cu autoturismul in gardul unui imobil, se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca acesta avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,23 mg/l si a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

In aceeasi zi, la ora 18:15, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un brailean, in varsta de 40 de ani, care in timp ce conducea un autoturism, pe strada Comuna din Paris, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat in coliziune cu alt vehicul, condus regulamentar de un barbat, in varsta de 37 de ani, din comuna Chiscani.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca acesta avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,87 mg/l si a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>