Published On: lun, dec. 4th, 2017

Un pedofil care a abordat o fetita de 10 ani pentru a intretine relatii sexuale a fost prins de politistii braileni

Politistii locali din cadrul Biroului Ordine Publica al Politiei Locale Braila, care asigurau mentinerea ordinii si linistii publice in zona Targului de Iarna amenajat in Piata Independentei, au retinut in data de 03.12.2017 un barbat in varsta de 27 de ani, care ar fi abordat o minora de 10 ani, cu scopul de a intretine relatii sexuale cu aceasta. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 21.30, cand, imediat dupa ce a fost abordata de barbat, minora a solicitat ajutorul politistilor locali din zona. Acestia l-au identificat pe barbat, un tanar de 27 de ani din Braila, fara domiciliu stabil. Acesta a fost predat lucratorilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Braila, in vederea continuarii cercetarilor.

De asemenea, in data de 01.12.2017, tot in zona Targului de Iarna, alti doi barbati au fost retinuti si amendati pentru comportament violent si tulburarea linistii si ordinii publice. Cei doi au primit sanctiuni contraventionale in valoare de 500 si respectiv 200 de lei. Precizam ca, pe perioada derularii Targului de Iarna si a manifestarilor prilejuite de Sarbatorile de Iarna, Politia Locala Braila asigura ordinea si linistea publica, precum si buna desfasurare a evenimentelor, cu efective sporite.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>