Published On: mie, dec. 20th, 2017

Un barbat a fost prins la furat din buzunare in magazinul “Humana”

La data de 18.12.2017, ora 09.00, lucratori din cadrul Politia mun. Braila – Biroul Investigatii Criminale, au prins in flagrant un cetatean de  45 ani, in timp ce sustragea un portofel cu documente si bani, din poseta unei femei, de 67 ani, din Braila, in timp ce se afla magazinul “Humana” situat pe Calea Calarasilor.

Cu ocazia cercetarilor efectuate a rezultat ca persoana depistata a mai comis un furt cu acest mod de operare, la data de 06.03.2017, cand a sustras tot unei femei, din poseta un portofel in care avea cartea de identitate, carduri de fidelitate de la diferite magazine si suma de 200 lei, in timp ce se afla in acelasi spatiu comerical.

Cercetarile vor continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a persoanei depistate. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>