Published On: vin, dec. 15th, 2017

Tudor Chirila, reactie dura la adresa PSD-ALDE: ”Clanul mafiot e la putere. Romania a cazut prada unui grup infractional organizat”

Tudor Chirila a avut o noua reactie dura la adresa modificarilor aduse legilor justitiei de catre PSD-ALDE, aratand ca ”Romania a cazut prada unui grup infractional organizat”, potrivit Stirileprotv.ro.

”Dupa aceste ultime amendamente la legile justitiei nu mai este nicio indoiala ca Romania a cazut prada unui grup infractional organizat. Probabil ca visul suprem (ascuns) al PSD-ALDE este iesirea Romaniei din Europa. Taxele pe care le platesc cetatenii acestei tari reprezinta suficiente fonduri bune de furat fara sa mai fie nevoie de complicatiile cu Europa care incearca sa monitorizeze si sa taxeze derapajele democratice. Cu Romania iesita din Europa si Justitia aservita vor putea incaleca aceasta tara linistiti.

Pe vremuri drumurile sau intrarea in cate un liceu erau strajuite de golani care ieseau in calea copiilor neajutorati sau mai slabi de ingeri ca sa le ia banii sau sandviciul. Era un fel de taxa de protectie ca sa poti merge la scoala. Ei bine, poporul roman este un astfel de copil. De acum inainte el va trebui sa revina la plata taxei de protectie daca va mai vrea sa mearga la liceu. Golanii se afla insa in Parlamentul Romaniei ceea ce este infinit mai grav. Suntem aproape pierduti. Pentru ca orice fel de initiativa sau forma de antreprenoriat, orice incercare de a dezvolta un start up bazat pe reguli si predictibilitate vor fi anihilate de sistemul care isi va pretinde taxa de protectie fara frica de justitie.

Domnia spagii de stat ( care incepuse sa primeasca niste lovituri puternice) va fi reinstaurata mai abitir decat in anii 2000. Va dati seama cum s-a reorganizat caracatita incepand cu februarie anul trecut? Singura lor preocupare a fost aceea de a pregati toate aceste amendamente la legi diferite care numai puse impreuna compun puzzle-ul distrugator care anihileaza Justitia. In aceste zile Romania este de doua ori in doliu. O data prin disparitia Regelui Mihai ultima mare figura care a intruchipat demnitatea politica de la noi. A doua oara prin moartea definitiva a sperantei ca Romania ar mai putea fi un loc in care democratia cu toate principiile ei sa poata sa existe. Personal voi iesi in strada de fiecare data cand ne vom mai aduna (din ce in ce mai putini) ca sa strigam impotriva hotilor.

Insa, din pacate, mi-e din ce in ce mai limpede ca o mare masa a populatiei traieste intr-o totala ignoranta preocupata exclusiv de nevoi primare si fara intelegerea faptului ca tot ce inseamna spatiu comun (educatie, sanatate, justitie) este vital sa apartina tuturor romanilor si nu unei mafii de ticalosi care paralizeaza functionarea unui stat. Romania devine victima mentalitatii de trib. Clanul mafiot e la putere. Hotia, ticalosia, mitocania, grobianismul, egoismul, slugarnicia sunt valorile care vor guverna de acum inainte aceasta tara. In aceasta tara vom trai de acum inainte. In aceasta tara vor creste copiii nostri.

PS. PNL demonstreaza ca este compus din aceeasi mizerie cu PSD.

PS2. Oare in tot PSD-ul nu exista o mana de oameni care sa se afle in partidul ala pentru altceva decat pentru ascensiunea in ierarhia mafiota? Oare in tot partidul ala nu se gaseste un grup de oameni care sa nu fie reprezentati de Liviu Dragnea si compania? O singura mana de oameni onesti. Probabil ca nu.”, este mesajul integral al artistului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>