Published On: mar, dec. 5th, 2017

TOP vitezomani in MINIVACANTA de 1 Decembrie / Pe prima pozitie se afla o soferita de 29 de ani

In perioada 27 noiembrie – 3 decembrie, politistii au depistat 28 de soferi care circulau cu viteze excesive pe autostrazi, cea mai ridicata fiind de 218 km/h, pe Autostrada 3.

"Pe autostrada 1, 15 soferi au fost inregistrati circuland cu viteze cuprinse intre 181 si 197 km/h, pe autostrada A2, a fost depistat un sofer care circula cu viteza de 192 km/h, iar pe autostrada A3, au fost depistati 12 soferi care au depasit limita legala de viteza, circuland cu viteze cuprinse intre 183 si 218 km/h. Viteza maxima a fost inregistrata la data de 28 noiembrie, cand politistii care actionau pe A3 au depistat o femeie, de 29 de ani, din Zalau, conducand cu viteza de 218 km/h. Acesta a fost sanctionat cu amenda de 2.900 de lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Toti conducatorii auto au fost sanctionati contraventional cu amenzi intre 1.305 si 2.900 de lei si le-au fost retinute permisele de conducere, pentru 90 de zile", transmite Politia Romana.

Viteza maxima admisa pe autostrada este de 130 km/h, iar limita maxima se poate modifica pentru motive legate de siguranta rutiera, atunci cand se circula in conditii meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat prin indicatoare rutiere, reamintesc politistii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>