Published On: mie, dec. 6th, 2017

Talharie in judetul Braila / Un barbat a ramas fara bani si telefon dupa ce s-a urcat in masina unor necunoscuti

In cursul zilei de luni, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei i-au identificat si retinut pe trei tineri, banuiti de comiterea infractiunii de talharie calificata si complicitate la infractiunea de talharie calificata.

In seara de 03.12.2017, in jurul orei 23:00, in urma unei intelegeri prealabile, patru tineri cu varste cuprinse intre 16 si 28 de ani, din Faurei, in timp ce se deplasau cu un autoturism pe DJ 211, intre localitatile Dudescu si Dudesti l-au agresionat si amenintat pe un pasager de 39 de ani, din Dudesti, pe care l-au luat din Faurei, in scopul de a-l transporta, contra unei sume de bani, in localitatea de domiciliu.

Ulterior, acestia au oprit autoturismul pe marginea drumului si i-au sustras barbatului suma de 300 de lei si un telefon mobil, pe care acesta le avea asupra sa.

Trei dintre tineri au fost retinuti de politisti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei cu propunere de arestare preventiva.

Politisti efectueaza cautari pentru depistarea celui de-al patrulea banuit, in varsta de 16 ani, fata de acesta urmand a fi formulata propunere de arestare preventiva in lipsa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>