Published On: vin, dec. 15th, 2017

Se deschide PATINOARUL! / Marian Dragomir: “Valoare investitii in 2017 pentru obtinere aviz ISU – 98.000 lei”

patinoar_deschidere_2017_infobrailaDaca anul trecut deschiderea Patinoarul din spatele Gradinii Publicii s-a tot amanat, existand acolo mai multe probleme si vina era pasata dintr-o parte in alta, in acest an Marian Dragomir a venit cu o veste pentru impatimitii patinajului. Edilul sef a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta ca Patinoarul isi va deschide portile in acest an sambata, pe 16 decembrie, de la ora 10:00.

Mai mult, primarul a subliniat faptul ca Primaria Braila a investit in jur de 100.000 de lei pentru a primi primi avizul de functionare din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea”, aviz care a generat nemunarate probleme anul trecut.

In acest an taxa de acces in patinoar este de 4 lei/ora/persoana, respectiv 2 lei/jumatate de ora, iar inchirierea unei perechi de patine costa 5 lei/ora. Cei care detin patinile proprii si doresc sa si le ascuta trebuie sa achide o taxa de 4 lei.

“Se deschide PATINOARUL! Sambata 16 decembrie 2017 ora 10:00.

Pret intrare: Jumatate de ora – 2 lei / O ora – 4 lei / O ora inchiriat patine 5 lei.

Valoare investitii in 2017 pentru obtinere aviz ISU – 98.000 lei”, a fost mesajul succint al Primarului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>