Published On: mie, dec. 27th, 2017

S-a promis refacerea plombarilor de proasta calitatea, dar pana in prezent nu s-a refacut nimic

In acest final de toamna, mai multe persoane au taxat plombarea proasta a drumurilor care s-a facut in mai multe zone din oras. Chiar si primarul Marian Dragomir a admis ca unele dintre plombari nu sunt la nivelul calitativ pe care si l-ar fi dorit. Totusi, acesta a subliniat faptul ca lucrarile de proasta calitate nu au fost platite. Mai mult, acesta a precizat ca respectivele plombari vor fi refacute.

“Plombarile care nu sunt de calitate nu au fost decontate si au transmise spre refacere. Acesta este motivul pentru care am spus de atatea ori ca este nevoie sa ne facem societatea proprie. Un numar important dintre plombele care au fost realizate de societatea respectiva au fost date spre refacere si nu au fost platite. Stiu mai multe locatii unde s-au dat sa se refaca lucrarile pentru ca nu au fost facute corespunzator. Asta este situatia, nu au fost platite si ca atare se intarzie lucrarile pentru ca se lucreaza de doua trei ori la aceeasi groapa, dar acesta este factorul uman. Este o societate care din fericire are utilaje noi, dar din pacate are si oameni noi care nu sunt foarte specialisti sau care invata acum. Am inteles ca una dintre echipe se descurca foarte bine, dar o alta este mai la inceput. Nu e vorba de reavointa, sunt oameni noi. De fiecare data cand le-am solicitat au spus ca revin, refac…”, spunea Dragomir in luna noiembrie.

Astazi, la aproximativ o luna de la aceasta declaratie, plombarile de pe unele strazi din municipiu arata la fel de rau rau, primarul a spus ca plombarile vor fi refacute, pana in prezent nu s-a inceput vreo lucrare de refacere. Un exemplu care exemplifica acest lucru clar este strada Grigore Alexandrescu, care a fost printre primele plombate. Aici, de la zi la zi, plombarile arata tot mai rau.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>