Published On: mar, dec. 12th, 2017

Romania, lovita de trei cutremure in noapta de luni spre marti / Ultimul a avut loc la 05:45

Share This
Tags

Trei cutremure s-au produs in noaptea de luni spre marti in zona seismica Vrancea, primul seism avand magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Primul cutremur – cu magnitudinea 3,9 – a avut loc la ora 00:15, in judetul Buzau, la adancimea de 128,1 kilometri. Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Nehoiu (10 kilometri), Intorsura Buzaului (43 de kilometri), Covasna (44 de kilometri), Valenii de Munte (47 de kilometri) si Mizil (47 de kilometri).

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un al doilea cutremur a avut loc la ora 04:52, in judetul Vrancea, si a avut magnitudinea 2,1. Seismul s-a produs la adancimea de 22 de kilometri. Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Ramnicu Sarat (11 kilometri), Odobesti (28 kilometri), Focsani (28 de kilometri), Buzau (40 de kilometrim) si Panciu (43 de kilometri).

La ora 05.45, un nou cutremur a avut loc in judetul Vrancea. Seismul – cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter, s-a produs la adancimea de 30 de kilometri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>