Published On: lun, dec. 11th, 2017

“Rambo” din Movila Miresii / Politistii si-au facut curaj sa-l aresteze pe un barbat care si-a batut si amenintat consatenii cu sabia si toporul

La data de 7 decembrie, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila l-au retinut pe un barbat, in varsta de 26 de ani, din comuna Movila Miresii, banuit de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si distrugere.

In fapt, la data de 24 noiembrie, in jurul orei 21:00, tanarul in cauza, pe fondul unui conflict spontan si a consumului de alcool, l-ar fi agresionat pe un tanar de 23 de ani in timp ce se aflau in incita unui cafe-bar din localitate.

De asemenea, la data de 4 decembrie, ar fi patruns intr-un bar, de pe raza satului Movila Miresii, avand asupra sa o sabie, in lungime totala de 69 de cm, si ar fi amenintat persoanele aflate in incinta acestuia.

In seara aceleasi zile, la ora 20:40, acesta ar fi provocat un scandal in fata locuintei unui localnic, in varsta de 49 de ani, si l-ar fi agresionat fizic pe acesta cu un topor, distrugandu-i si sistemul de inchidere al portii de acces in curtea locuintei.

Banuitul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>