Published On: mar, dec. 5th, 2017

Premii de pana la 9.600 de lei pentru elevii de 10 ai Brailei / Dragomir: “Premiem excelenta in educatie”

Primarul Marian Dragomir a scris un mesaj pe o retea de socializare in care precizeaza ca atat Primaria, cat si Consiliul Judetean, au alocat fonduri substantiale pentru a premia elevii cu rezultate deosebite la invatatura. Potrivit edilului sef, un elev care a participat la o olimpiada internationala va fi premiat cu 9.600 de lei, iar profesorul indrumator cu 4.800 lei. Aceasta suma fiind cea mai mare, dar vor fi premiate de rezultatele pe plan national precum media 10 de Bacalaureat si Evaluarea Nationala si olimpiadele nationale.

“PREMIEM EXCELENTA IN EDUCATIE !!!

Premiile se acorda in funtie de rezultate:

Olimpiade internationale – elevi – 9.600 lei, profesori 4.800 lei

Olimpiade nationale – elevi – de la 800 lei pana la 4.800 lei, profesori – de la 400 lei pana la 2.400 lei

Evaluare natioanala – elevi – 3.000 lei, profesori – 1.000 lei

In anul 2017 invatamantul brailean s-a remarcat din nou prin rezultate deosebite atat la examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat, cat si la Olimpiadele Nationale si Internationale.

Din dorinta de a recompensa eforturile depuse si rezultatele obtinute, Primaria Municipiului Braila si Consiliul judetean Braila au alocat fondurile necesare premierii elevilor cu rezultate deosebite la examenul de evaluare nationala, olimpicilor din ciclurile gimnazial si liceal, precum si profesorilor acestora.

In calitate de primar al municipiului, dar si de parinte a doi copii imi doresc un invatamant de calitate prin asigurarea unei baze materiale moderne, prin implicarea in proiecte care sa permita accesul la viziuni moderne asupra invatamantului din orasul nostru.

Responsabilitatea Primariei Braila este de a asigura resursele financiare necesare desfasurarii invatamantului in conditii optime prin asigurarea resurselor financiare, iar a cadrelor didactice este de a dezvolta la fiecare elev potentialul sau maxim punand accent pe dezvoltarea valorilor.

Doresc sa ii felicit pe acesti elevi extraordinari, pe profesori pentru implicare si pe parinti pentru sustinere.”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>