Published On: vin, dec. 15th, 2017

Perchezitii la mai multe persoane din Tichilesti / Ce au gasit mascatii

Politistii braileni actioneaza, zilnic, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Miercuri, 13 decembrie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

De asemenea, acestia au efectuat sapte perchezitii domiciliare, pe raza comunei Tichilesti, la persoane banuite de comiterea de infractiuni.

Cu acesta ocazie, politistii au gasit ridicat in vederea continuarii cercetarilor 96 de tigarete de provenienta duty-free, o plasa monofilament, o plasa tip setca, doua biciclete si un motor de barca, in cauza fiind intocmite 3 dosare penale pentru contrabada cu tigari, detinere a uneltelor de plasa tip monofilament si de pescuit fara autorizatie.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 87 de persoane si oprite in trafic peste 70 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 31 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 4 infractiuni si 35 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 9.715 lei, pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat un permis de conducere si cinci certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>