Published On: mar, dec. 12th, 2017

Medicul neurolog Octavian Perianu a fost implicat intr-un accident rutier

In cursul zilei de duminica, la ora 11:50, medicul neurolog Octavian Perianu, in varsta de 64 de ani, din Braila, in timp ce conducea autoturismul Honda pe DC 8, la intersectia cu DN 2B, nu a respectat semnificatia indicatorului de oprire si a fost lovit din partea stanga de un autoturism Volkswagen.

Al doilea autoturism, condus de un brailean, in varsta de 28 de ani, circula regulamentar pe DN 2B, dinspre localitatea Lacu Sarat catre municipiul Braila.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a celor doi soferi si a sotiei medicului Perianu, pasagere din primul vehicul, in varsta de 63 de ani. Acestia fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Sotia medicului a fost externata, insa medicul a fost transferat la sectia de Ortopedie, intrucat a suferit mai multe fracturi si a ramas internat.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In cauza politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>