Published On: joi, dec. 14th, 2017

Mascatii, insotiti de politia spaniola, au luat la puricat casele unor persoane din Vadeni

La data de 13 decembrie, in intervalul orar 6:00 – 12:00, politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai politiei spaniole, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat trei perchezitii la domiciliile unor persoane, cu varste cuprinse intre 32 si 59 de ani, din comuna Vadeni, banuite de furtul de obiecte electronice.

Cu acesta ocazie, politistii au gasit in curtea barbatului de 32 de ani, intr-o autoutilitara, doua arme neletale cu aer comprimat, respectiv o pusca si un pistol de tir sportiv, ambele fara munitie, ce ar fi fost aduse de catre acesta din Spania.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru contrabanda calificata si detinerea fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, acestea fiiind ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor. Totodata, politistii au mai ridicat un inscris si doua plase cu fir monofilament, intocmind in cauza dosar penal pentru detinerea uneltelor de plasa tip monofilament.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>