Published On: lun, dec. 11th, 2017

Mascatii au luat cu asalt inaugurarea clubului “Melody” / Existau informatii ca in club vor fi mai multi interlopi periculosi

Vineri seara, a avut loc inaugurarea clubului de manele “Melody”, situat pe soseaua Ramnicu Sarat, la numarul 109. Din pacate pentru organizatori, petrecerea de inaugurare a fost data peste cap de mascati, sprijiniti politisti, jandarmi, pompieri si inspectori de munca. Acestia si-au facut aparatitia in jurul miezului noptii cand petrecerea era in toi.

La razia de amploare a participat un efectiv de aproximativ 70 de oameni ai legii. S-a actionat preventiv, sustin oamenii legii, care, desi au luat la puricat atat documente, cat si persoane, n-au gasit nimic ilegal. Totusi, au existat informatii cum ca in club in vor face aparitia mai multi oameni din lumea interlopa, mai exact membri din clanul Cordunenilor, din Iasi, unul dintre cele mai periculoase clanuri din tara.

La finalul raziei au fost legitimate 199 persoane si au fost oprite si controlate in trafic zeci de autoturisme. S-a aplicat doar o sanctiune contraventionala, in valoare de de 6.000 lei, conform legii  8/1996, privind drepturile de autor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>