Published On: lun, dec. 18th, 2017

Mascatii au dat iama in barurile si discotecile din municipiu si judet / Sute de persoane au fost legitimate

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 15 si 16 decembrie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 6 societati comerciale, legitimate 218 persoane si oprite in trafic 117  autovehicule, fiind testati cu aparatul alcooltest un numar de 13 conducatori auto.

De asemenea, acestia au constatat 30 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 6.200 lei.

Dintre amenzile aplicate 17 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si 13 la alte acte normative. Ca masuri complementare, politistii au retras 1 certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>