Published On: vin, dec. 22nd, 2017

Mai multi galateni, inarmati pana-n dinti, au fost prinsi pe Dorobanti

La data de 20 decembrie, ora 00:20, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat pe un tanar de 25 de ani, din Galati, in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dorobantilor. In autoturism se mai aflau trei pasageri, cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, din municipiul Galati.

Procedand la controlul vehiculului, politistii au gasit in torpedoul acestuia un cutit, cu lungimea totala de 25 de cm, avand lama de 10 de cm, iar in cotiera, un cutit tip fluture, cu lungimea totala de 20 de cm, avand lama de 8 cm, pe care le-au ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca autovehiculul ii apartine unuia dintre pasageri, in varsta de 21 de ani, obiectele fiind ale sale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru portul fara drept de obiecte periculoase.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>