Published On: mar, dec. 19th, 2017

Kaufland Romania anunta cresterea salariului minim brut / Cat vor ajunge sa castige angajatii companiei

Dupa anuntarea preluarii, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, a tuturor contributiilor aferente angajatorului, Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania, anunta decizia de a creste si salariul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la suma de 2.800 lei brut pe luna, incluzand atat tichetele de masa, cat si tichetele cadou oferite de Craciun si de Paste. Noua crestere salariala va intra in vigoare efectiv incepand cu data de 01.03.2018. Aceasta suplimentare reconfirma angajamentul Kaufland Romania de a-si sustine echipa printr-o remuneratie corecta si avantaje care conduc la obtinerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Cresterile salariale au loc periodic in companie, iar, in functie de vechime, salariul unui lucrator comercial poate depasi suma de 6.500 lei brut, cu sporuri si tichete de masa incluse.

“Ne dorim sa fim mai mult decat un simplu angajator, sa oferim sustinere atat pe plan profesional, cat si personal, sa cream un mediu de lucru sanatos si productiv. Tocmai de aceea actualizam periodic pachetele salariale si beneficiile pe care le oferim si incercam sa le adaptam nevoilor reale pe care angajatii nostri le au”, a declarat Marco Hössl, CEO Kaufland Romania.

Tichetele de masa inca din prima zi de lucru, asigurarile voluntare de sanatate, ajutoarele in bani si zilele libere platite pentru diverse evenimente din viata angajatului, discounturile in cadrul programelor desfasurate cu parteneri agreati (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare si petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicati, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutritie), mai multe zile de concediu de odihna sunt doar cateva dintre beneficiile pe care Kaufland Romania le acorda membrilor echipei sale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>