Published On: lun, dec. 18th, 2017

In Statiunea Lacu Sarat se vor amenaja piste pentru biciclete si o tiroliana / Cand va fi gata acest proiect ambitios

Primaria Chiscani a refuzat in mai multe randuri asocierea cu Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila pentru modernizarea si dezvoltarea Statiunii Lacu Sarat, ceea ce a generat multe discutii in plan politic local. Prin aceasta asociere se dorea impartirea costurilor pentru modernizare la cele trei entitati. Nici pana la acest moment nu s-a clarificat motivul pentru care Consiliul Local Chiscani a refuzat asocierea, dar se pare ca desi costurile pentru reabilitarea statiunii vor fi suportate doar de Primaria Chiscani, primarul Costica Cojea a spus ca are planuri mari pentru statiune. Recent, Primaria Chiscani a demarat un proiect de ecologizare si reabilitare a Statiunii Lacu Sarat. Principalul scop al reabilitarii este amenajarea parcului din statiune, care in prezent a devenit o jungla. Potrivit primarului Cojea, se doreste amenajarea unei suprafete de 11 ha, unde se vor construi piste pentru biciclete si o tiroliana.

“Avem un proiect aprobat de Consiliul Local, cu fonduri de la bugetul propriu, pentru reabilitarea statiunii Lacu Sarat, in care sunt incluse mai multe actiuni, intre care si ecologizarea zonei si reabilitarea ei, mai precis zona fostului parc, care arata acum ca si o padure. Vrem sa readucem acest parc la adevarata lui valoare, prin toaletarea arborilor si scoaterea vechilor alei la lumina”, a explicat Cojea.

Primaria Chiscani isi doreste finalizarea acestui proiect pana la data de 1 mai 2018.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>