Published On: mar, dec. 5th, 2017

good.bee Credit IFN S.A. a fost certificat de Comisia Europeana

Share This
Tags

good.bee Credit IFN a anuntat primirea din partea Comisiei Europene (CE) a certificarii pentru respectarea Codului European a bunelor practici in furnizarea de microcredite.

Certificarea confirma pozitia good.bee Credit IFN SA ca fiind cel unul dintre cei mai buni furnizori de microcredite din Europa, fiind singura organizatie din Romania care primeste aceasta certificare. In procesul de obtinere a acestei recunoasteri, compania a facut dovada respectarii standardelor stabilite de CE pentru sectorul de microfinantare.

Directorul executiv al good.bee Credit IFN SA, Oleg Moraru a declarat: “Aceasta este o realizare importanta pentru orice organizatie de microfinantare din Romania si din Europa. Suntem incantati ca am atins standardele de performanta solicitate de catre CE, care sunt in beneficiul clientilor nostri, lucru ce ne ambitioneaza continuu”.

Codul European pentru bune practici in furnizarea de microcredite este o initiativa a Comisiei Europene care stabileste un standard de calitate pentru sectorul de microfinantare in Uniunea Europeana. Codul contine o serie de clauze care trebuie implementate cu scopul de a oferi atat transparenta, cat si siguranta investitorilor si clientilor, cu privire la institutia de microfinantare si procedurile si produsele acesteia, promovand cele mai bune practici in domeniu.

Background info

good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste. Infiintata in 2009, good.bee Credit a dezvoltat o retea puternica la nivel national formata din 24 centre regionale, avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de buna calitate, punand la dispozitia clientilor care se incadreaza in profilul micului intreprinzator din Romania (Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA, SRL etc)  celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>