Published On: vin, dec. 8th, 2017

George Paladi, noul prefect al Brailei, a depus juramantul

Astazi, de la ora 11:00 a avut loc in Sala Mare a Palatului Administrativ ceremonia de investire in functie a noul prefect, George Adrian Paladi. La eveniment au fost prezente mai multe persoane printre care si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, comisarul-sef de politie Mihai Dan Chirica, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac si a primarul Marian Dragomir.

Dupa numirea in functie, noul prefect, plin de emotii, a citit un discurs notat pe o foia in care spune ca aceasta functie este o provocarea si stie ca drumul pe care va merge nu va fi unul usor. Printre altele, acesta a spus ca isi doreste o colaborare cand mai buna ce cei din Administratia Locala.

“Este o mare onoare pentru mine si in egala masura, o provocare si o imensa responsabilitate investitia in functia de prefect al judetului Braila. Sunt pe deplin constient ca nu este o misiune usoara. As dori sa va asigur ca voi depune toate diligentele pentru a-mi indeplini cu cinste si onoare atributiile si competentele ce-mi revin. Pentru aceasta, cred ca este necesara o buna conlucrare cu toate autoritatile locale, o informare reciproca si operativa cu privire la problemele care apar, gestionarea eficienta a acestora si implicarea tuturor institutiilor abilitate pentru a pune in practica obiective economic si social din programul de guvernare, dar si indeplinirea obiectivelor specifice fiecarei autoritati, in spiritul legii si cu respectarea stricta a acestora. Consider ca doar impreuna putem sa raspundem acestor asteptari si fac apel la conducatorii unitatilor administrativ-teritoriale din comune, orase si municipiul Braila, a institutiilor deconcentrate, a celorlalte autoritati, pentru a raspunde tuturor solicitarilor cetatenilor. In final, as dori sa multumesc Guvernului Romaniei pentru increderea acordata si dumneavoastra, celor prezenti, pentru o viitoare colaborare rodnica si constructiva, asigurandu-va de stima si respectul meu. Multumesc si doamnei prefect pentru activitate si ii urez succes in continuare. Va doresc tuturor celor prezenti rezultate pe masura asteptarilor si eforturilor depuse de fiecare in parte. Fie ca anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, sa reprezinte pentru noi, brailenii, cat si pentru toti romanii, un reper de unitate, de realizari a noi punti de intelegere si de pace sociala. Si pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si Noul An va doresc inca de pe acum „La multi ani!” si „Multa sanatate”, dumneavoastra si tuturor colegilor dumneavoastra. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a spus George Paladi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>