Published On: joi, dec. 28th, 2017

GALERIE FOTO: Un politist se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost atacat de doi interlopi cu o maceta

Un politist a avut parte de un Craciun de cosmar dupa ce a fost atacat de doi interlopi cu maceta, duminica dimineta, in fata unul club din judetul Arad. In momentul atacului politistul se afla in timpul sau liber. Acesta a ajuns la spital in stare critica.

Politistul este angajat la postul de politie din Vladimirescu. Barbatul de 32 de ani se afla în club alaturi de câtiva prieteni, când în jurul orei 6.00, a fost atacat de doi indivizi.

Initial, a fost lovit cu pumnii, apoi unul dintre agresori s-a dus la masina de unde a scos o maceta si în fata clubului l-a taiat pe agent la mâna. La fata locului au sosit foarte multi politisti si jandarmi.

Agresorii au fost imediat ridicati si dusi la audieri. Politistul a fost transportat la spital, are doua rani la mâna si traumatism cranian. Se pare ca agresorii erau cercetati de politist în mai multe dosare.

Sursa foto: Ziarulincomod.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>