Published On: vin, dec. 22nd, 2017

GALERIE FOTO: Politistii braileni au confiscat cateva sute de kilograme de carne

Astazi, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii au actionat, intr-o piata din municipiul Braila, pe linia cometului ilicit cu produse agroalimentare.

Cu aceasta ocazie au fost verificati patru agenti economici, fiind aplicate 3 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea confiscarii 350 kg carcasa de vita, 248 kg carcasa de porc, 7 kg pasta de mici si 100 litri de vin, in valoare totala de 11.600 de lei, pentru care nu existau documente de provenienta.

Cu ocazia verificarilor efectuate la punctul de lucru al unui producator particular, in varsta de 41 de ani, din Braila, politistii au constatat ca acesta avea expuse la vanzare 350 kg de carcasa de vita si 248 kg carcasa de porc, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienta.

Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu suma de 5.000 de lei in conformitate cu prevederile Legii 12/1990, iar bunurile in valoare de  10.800 de lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Mai mult, a fost depistat si administratorul unei societati comerciale, in varsta de 60 de ani, din Braila, care avea expusa la vanzare vanzare cantitatea de 100 litri de vin fara documente legale de proveninta.

Societatea a fost sanctionata contraventional cu suma de 5.000 de lei, conform Legii 12/1990, iar bunurile, in valoare de 700 de lei, au fost confiscate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>