Published On: vin, dec. 29th, 2017

GALERIE FOTO: Din categoria “Ai parcat ca un bou” / VEZI AICI cum se parcheaza la Primarie

Share This
Tags

Am sesizat de nenumarate ori nesimtirea unor soferi care parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati din parcarile supermarketurilor, insa si in parcarea Primariei se intampla la fel. In imaginile de mai jos se poate observa cum bolidul cu numere de Galati ocupa nu un loc destinat altor persoane, ci doua, desi locuri in parcare sunt destule.

Imaginile au ajuns in mediul online unde s-au viralizat rapid. Cel care a publicat imaginile a scris: “Tare mi-ar placea sa aflu cine este acest cetatean care are grave probleme… de educatie. Poate aflam daca se va distribui aceasta postare de cat mai multi dintre voi, cei care sunteti deranjati de astfel de atitudine. Fotografiile au fost facute in parcarea de langa Primaria Braila, joi, 28.12.17, ora 12:30.”

Brailenii l-au taxat pe soferul respectiv si au comentat: “Logic si normal ar fi fost sa ii blocheze rotile. Sau sa i-o ridice, ca cetateanul bizon se vede ca are bani, iar o amenda simbolica nu-l afecteaza. Dar daca trebuie sa plateasca ridicarea masinii, depozitarea si amenda…i-ar trece sa mai faca asa.”, “Mai intodeaunua cei ce incalca regurile de circulatie,conduc agresiv,parcheaza ca "boii" sunt cei cu masinile "tari"…Mai grav e ca oamenii legii,de multe se intorc cu spatele cand ii vad..”Mai oameni buni… Persoana care a parcat masina poate nu stie nici macar limba romana, scris si citit (cum am mai intalnit cazuri)… Voi chiar aveti pretentii sa cunoasca semnele de circulatie sau legislatia rutiera?”, etc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>