Published On: mie, dec. 6th, 2017

GALERIE FOTO: Braileni implicati intr-un accident rutier in Buzau

Un accident rutier soldat cu trei raniti s-a produs marti seara la intersectia strazilor Colonel Buzoianu si Independentei. Un Audi inmatriculat in Braila s-a izbit violent de un stalp, dupa ce ar fi vrut sa evite o masina care i-a iesit in fata.

Soferul autoturismul Audi – un tanar de 20 de ani – a marturisit ca se deplasa pe strada Colonel Buzoianu, dinspre Unirii inspre Gara, in momentul in care din partea stanga, de pe Independentei, ar fi iesit masina din imagine, codusa de o buzoianca in varsta de 47 de ani.

Soferul s-a speriat si a tras de volan, intrand cu viteza in stalpul de beton din intersectie. Masina a fost serios avariata in partea din fata. Ambele airbaguri au sarit, atenuand din forta impactului.

Chiar si asa, trei tineri cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani au fost raniti. Doi dintre ei au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau pentru efectuarea de investigatii medicale.

Politistii trebuie sa stabileasca acum cine are dreptate. Soferita Volkswagenului se apara, spunand ca nici nu a atins autoturismul Audi, ci doar a iesit in Colonel Buzoianu ca sa se asigure. Totodata, este posibil ca si tanarul sofer sa aiba partea lui de vina, daca se dovedeste ca a avut viteza si nu a condus preventiv.

Sursa foto: Reporterbuzoian.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>