Published On: lun, dec. 18th, 2017

Francisk Chiriac vrea sa scrie istorie: “Vrem pana in 2020 sa avem 300 km de drum judetean reabilitat”

Vineri, presedintele Francisk Chiriac, a anuntat ca fost depuse mai multe mai multe proiecte pentru reabilitarea si asfaltarea mai multor drumuri judetene. Mai mult, seful judetului a precizat ca isi doreste ca pana in 2020 isi doreste sa fie asfaltati in judetul Braila 300 km de drum judetean. Chiriac a subliniat ca acest obiectiv este posibil de atins doar cu ajutorul primarilor de comune, pentru ca si acestia au propriile proiecte de reabilitare de strazi si ulite. Seful judetului a spus ca daca se vor atinge aceste cifre cei care vor contrui “vor intra in istorie”.

“Exact cum am promis in 2016, cand am castigat alegerile locale, iata ca promisiunea a fost sa depunem proiecte europene si in momentul de fata avem 2 proiecte europene depuse pe infrastructura drumurilor judetene, unul pe parte de POR, pe 61,7 km si altul pe SUERD, de 18,5 km, insumand vreo 70  de km. A venit vremea sa semnam si contractele pe PNDL 2, insumeaza 46,5 km, deci in total avem 125-126 de km de drum judetean din fonduri guvernamentale si din fonduri europene si in fiecare an ne straduim din bugetul propriu, din excedent si din partea de functionare, sa reabilitam 50 de km de drum judetean. Este girul nostru pe care vrem sa-l ducem pana la capat, astfel incat la sfarsitul mandatului acesta, in 2020, impreuna cu dvs (n.r.primarii) pentru ca si dvs aveti proiecte pe strazi sau ulitele satelor, sa avem 300 km de drum judetean reabilitat. Eu cred ca vom intra in istorie daca ajungem la aceasta cifra si va fi in beneficiul tuturor, pentru ca stiti foarte bine, marea majoritate a drumurilor judetene tranziteaza localitatile dvs si trebuie ca acei cetateni, in momentul in care ies de pe o ulita frumos asfaltata, sa intre pe un drum judetean la fel de frumos”,  a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>