Published On: mar, dec. 19th, 2017

FOTO: “In Chercea nu sunt luminite sau brazi frumosi. Este noroi si tristete pe chipul oamenilor”

chercea_2017_infobrailaIn aceasta perioada, arterele principale din oras au fost gatite de sarbatoare si parca sunt desprinse din povesti, chiar facand invidiosi locuitorii altor orase. Totusi, realitatea in majoritatea celorlalte zone din oras, in special din cartierele marginase, este una mult mai grea. La scurt timp dupa ce un brailean ne-a trimis un clip in care se poate vedea in ce stare precara arata stazile din cartierul Radu Negru, in aceasta perioada in care a plouat, un alt brailean a postat pe o retea de socializare o fotografie in care a suprins exact aceeasi situatie, dar in cartierul Chercea.

CITESTE SI: Braila, capitala off-road-ului mondial / Un brailean catre Dragomir: “Pentru domnul primar, in Radu Negru, pe Ion Calugaru. Nici aia de la tara nu au asa ceva!”

Fotografia cetateanului este insotita de un mesaj in care critica dezinteresul administatiei locale fata de unele zone ale orasului, spunand ca in zonele respective mai trece un candidat la primaria orasului care promite “cate-n luna si-n stele” si dupa ce alegerile sunt finalizare e liniste si pace.

“Chercea, Braila, sec XXI. O data la 4 ani pe aici mai trece cate un candidat la primaria orasului. In rest e liniste deplina. Cate un caine ici-colo. Si o salba de lacuri de acumulare la fiecare ploaie. Aici nu sunt luminite sau brazi frumosi. Este noroi si tristete pe chipul oamenilor. Si, din cand in cand, cate un candidat la primarie care promite cate-n luna si-n stele si nu face nimic”, a scris braileanul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>