Published On: vin, dec. 15th, 2017

Filmul complet al violului celor doua adolescente / Totul a pornit de la o discutie pe Facebook

Joi, 14 decembrie, in jurul orei 04:00, doua adolescente de 16 si 17 ani, s-au prezentat la sediul IPJ Braila pentru a reclama faptul ca o fost violate de trei barbati. Se pare ca una dintre fete a vorbit cu unul dintre agresori, in varsta de 37 de ani, pe Facebook, si in urma discutiei au stabilit sa se intalneasca. Miecuri, in jurul orei 19:00, fetele au mers sa se intalneasca cu respectivul barbat care era insosit de mai multi barbati. Dupa ce fetele s-au urcat in masina barbatilor acestia au mers pe un camp de pe raza comunei Stancuta unde le-au violat pe adolescente. Potrivit informatiilor oferite de oamenii legii, fetele s-ar fi intors acasa tot alaturi de barbati.

Desi initial fetele au spus ca doar trei barbati au luat parte la viol, dupa cercetarile politistilor s-a constatat ca de fapt a fost vorba de patru barbati. Acestia au fost identificati si condusi la sediul Politiei unde au fost interogati timp de mai multe ore si retinuti pentru 24 de ore, urmand urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

“Politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale i-au identificat pe patru barbati, cu varste cuprinse intre 25 si 37 de ani, banuiti de comiterea infractiunii de viol. Fata de acestia a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, fiind incarcerati in Centrul de retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila, urmand ca in cursul zilei de maine sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Fapta a fost comisa pe un camp de pe raza comunei Stancuta”, a spus purtatorul de cuvant IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>