Published On: joi, dec. 7th, 2017

Dragomir, despre noul prefect al Brailei: “Tanar, 38 de ani, foarte deschis, poate mai comunicativ decat mine”

Miercuri, presa locala a vuit dupa ce Madalina Cochino a fost inlocuita din functia de prefect al judetului de George Adrian Paladi. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa primarul Marian Dragomir a vorbit despre noul prefect al Brailei. Avand in vedere ca acesta este o persoana destul de privata, presa locala nu a avut foarte multe informatii despre acesta, putand fi numit chiar o necunoscuta. Edilul sef a clarificat putin lucrurile spunand ca noul prefect are varsta de 38 de ani, este de profesie inginer, are o vasta experienta in spate atat in mediul privat, cat si cel public, dar si ca stie cu ce se mananca politica avand in vedere ca pentru mai multi ani a fost membru PSD.

“Eu m-am inscris in Partidul Social Democrat in anul 1999, atunci l-am gasit la organizatia de tineret a PSD. O perioada lunga de timp a activat la organizatia de tineret, apoi s-a indreptat catre activiatea privata. A avut societati in mai multe domenii de activitate: comert, cereale, constructii, etc. Acum lucreaza la Bucuresti la Oficiul pentru Protectia Consumatorului, este functionar public. Nu mai este membru de partid din primavara acestui an. Este brailean,la Bucuresti sta efectiv din primavara acestui an, dar pana atunci a desfasurat toata activitatea in municipiul Braila”, a spus Dragomir.

Intrebat ce fel de om este noul prefect, Dragomir a spus: “Tanar, 38 de ani, foarte deschis, poate mai comunicativ decat mine. Acesta este inginer. Sunt mai multe aspecte care-l recomanda. As putea sa spun activitea din mediul privat, as putea sa spun implicarea si experienta pe care a dobandit-o. La fel pot spune si de faptul ca a lucrat si in public o perioada de timp. Cred ca la moment dat trebuie sa acceptam faptul ca prefectii vin si pleaca politic.”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>