Published On: mie, dec. 13th, 2017

Doi minori au fost prinsi de jandarmi cand spargeau automate de cafea

In data de 12.12.2017, in jurul orei 03:20, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Braila,  aflandu-se in misiune, s-a autosesizat ca persoane necunoscute au distrus un automat de cafea sustragand banii si au depistat doua persoane care din cauza orei inaintate, a locului unde au fost depistati au ridicat anumite suspiciuni.

Acestia au fost interceptati si legitimati iar in urma controlului corporal efectuat asupra persoanelor in cauza a fost descoperita, la fiecare dintre acestia, cate o suma de bani. Intrebati de unde au banii, a caror provenienta nu au putut sa o justifice, jandarmii au trecut la verificari. Din verificarile efectuate au rezultat ca acestia pot fi spargatorii automatului de cafea situat la intersectia dintre Calea Calarasilor si str. Grivita.

In cauza s-a intocmit proces verbal de sesizare, sub aspectul savarsirii infractiunii de “distrugere”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 253 CP si “furt calificat”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 229 CP.

Cei doi minori au fost predati lucratorilor de politie din cadrul I.P.J. Braila pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>