Published On: joi, dec. 7th, 2017

Doi braileni au fost prinsi pe DIG Braila – Galati cu mai multe plicuri de droguri

Marti, 5 decembrie, la ora 14:15, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica au oprit in trafic, pe drumul national 22B, un autoturism in care se aflau doi braileni, cu varste de 19 si 20 de ani.

In urma controlului corporal efectuat de oamenii legii, asupra pasagerului de 19 ani au gasit, in buzunarul blugilor, un plic din plastic transparent, autosigilant, ce continea o substanta pulverizanta alba si, in geaca, 9 plicuri din plastic transparent, autosigilante, ce contineau o substanta vegetala maruntita, de culoare verde.

Totodata, dupa efectuarea controlului masinii, a fost gasita, in torpedou, o punga din plastic, compartimentata in doua, cu o substanta vegetala maruntita, de culoare verde.

Persoanele au fost conduse la sediul Politiei in vederea continuarii cercetarilor, fiind preluate de catre politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate, potrivit competentelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>