Published On: lun, dec. 11th, 2017

Dispar punctele termice din oras / Dragomir: “In locul punctelor termice trebuie realizate parcari si parcuri de joaca pentru copii”

In ultima conferinta de presa, Marian Dragomir a spus ca in viitorul apropiat majoritatea punctelor termice din oras vor fi transformate in parcari si locuri de joaca pentru copii. Acesta a spus ca asteapta ca instanta sa dea o solutie definitiva pentru a incepe lucrarile. Mai mult, edilul sef a spus ca in oras vor fi construite un numar serios de parcari pentru a nu mai exista probleme.

”La punctele termice, noi am castigat in prima instanta, asteptam sa castigam si a doua oara si hotararea sa devina definitiva si astfel sa le putem prelua. Unele dintre punctele termice trebuie sa ramana pentru ca ele sunt intr-o stare destul de buna si cu minime investitii vor putea sa-si pastreze destinatia actuala sau sa capete una noua, iar cele mai multe dintre punctele termice trebuie desfiintate, iar in locul lor realizate parcari si parcuri de joaca pentru copii.

Urmeaza ca in perioada urmatoare Primaria Municipiului Braila sa scoata la licitatie publica inca un lot pentru proiectare la parcari situat in triunghiul dintre Dorobanti, strada Tineretului si strada Ghioceiilor, dar si la licitatie publica proiectare faza a doua si executie la loturile 3 si 4 pentru parcari pe suprafete foarte mari, intre 20.000 si 30.000 mp fiecare lot. Mi-as dori sa se prezinta la licitatie societati cat mai puternice care sa aibe oameni cu experienta si care sa-si poata desfasura lucrarile in conditii optime. Asa cum ati vazut, au inceput deja lucrarile la un lot de parcari in zona Gradinitei 55 si in jurul Policlinicii din Hipodrom”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>