Published On: joi, dec. 7th, 2017

De la anul nu vor mai exista maxi – taxi in Braila / Dragomir promite achizitionarea de noi autobuze pentru a suplimenta traseele

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a confirmat faptul ca de la anul transportul in regim maxi – taxi din oras va disparea. Intrebat despre faptul ca nu toti brailenii vad cu ochi buni aceasta modificare importanta, avand in vedere ca deja timpii de asteptare in statii este unul ridicat, in conditiile in care in prezent mai circule pe unele trasee maxi – taxi, edilul a spus ca aceasta zona a transportului in comun a generat doar pierderi pentru Primaria Braila, atat financiare, cat si de imagine, amintind situatiile virale cu “cadravrele” carora le cadeau usile.

Edilul sef a mai adaugat ca in 2018, se vor cumpara alte noi autobuze si se vor dezvolta strategii astfel incat traseele Braicar sa ajunga in zonele in care marii angajatori din oras isi desfasoara activitatea.

“De la anul maxi-taxi nu vor mai fi! Daca unii dintre cetateni considera ca transportul in Braila cu maxi taxi – si imi aduc aminte la pozele publicate chiar de dumneavoastra(n.r. imaginile aparute in presa cu maxi – taxi carora le cadeau usile in mers) a fost un succes – eu cred ca putem avea foarte multe discutii, dar am putea avea inca una referitoare la aspectul financiar. Stiti foarte bine ca acele societati care au circulat la un moment dat cu niste cadavre pe patru roti din care <<curgeau>> usile pe drum la intersectii au si niste datorii istorice aflate in instanta in diferite stadii. Eu inteleg sa vii pe o piata ca un intreprinzator privat, sa vrei sa absorbi bani, sa vrei sa te dezvolti si sa investesti si sa castigi. Acestea sunt regulele economiei de piata, dar atunci cand exista discutii despre faptul ca doar se atrag bani din piata si nici macar nu se plateste catre Primaria Municipiului Braila care le-a oferit oportunitatea de a desfasura acea activitate, eu cred ca am fost sfidati in toti acesti ani.

Noi avem programat si pentru anul viitor sa cumparam autobuze noi, vom cumpara numai autobuze noi, niciodata SH, si cred ca nu va mai fi cazul in conditiile in care vom ca unele dintre traseele maxi-taxi se suprapun pe anumite zone cu cele Braicar si vom vedea daca pentru unele dintre ele – cazuri izolate – va trebui sa avem o noua regandire, astfel incat sa suplinim traseul 33 care acum a disparut si ajungea la Santierul Naval”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>